fbpx

Lejlighed A-C – stueetagen

Kom indenfor i stuen…

Langs nordfacaden går en flisebelagt adgangsvej til stuelejlighederne, som er oplyst via fælles udendørsbelysning med en lampe ved hver hoveddør. Hver lejlighed har egen indgang. Hoveddøren er en Hvidbjerg ALUX dør med glas og 3-punktslukke.

Når man træder ind i husets 8 m2 store entré fungerer denne også som fordelingsgang med adgang til værelse/kontor, badeværelse og køkken/stue.

I entréen er opsat et skab med spejl/glas skydedøre fra Invita. Dette indeholder teknikskab samt vaskemaskine og tørretumbler. Der er nedsænket loft, hvor ventilationsanlægget er skjult.

Fra gangen er der adgang til ekstra værelse/kontor (9 m2).  Der er skabe bag døren og en USB stikkontakt.

Badeværelset er på 6 m2. Der er Invita Slimline skab med bordplade i hvid mat marmor og med firkantet istøbt vask, spejl og lamper. Brusenichen er med fliser. Toilettet er fra Ifö i den nye Rimless model. Endvidere er der håndklædetørrer tilkoblet fjernvarme og  ovenlysspot. Synlige stikkontakter i bad er Fugas designlinje Pure med glasrammer for et eksklusivt look.

Køkken og stue er i åbent plan på i alt 45 m2. Køkkenet er delt i to med komfur, vask og ovn langs nordvæggen samt en køkkenø, der virker som adskillelse til stuen.

Hårde hvidevarer er fra Siemens, og der er en Quooker Krom Fusion vandhane. Der er USB stik ved køkkenbord og køkkenø. Over køkkenøen er der el-skinne til fleksibel placering af belysning. Der er lampependler over køkkenbord og køkkenøen.

Fra stuen er der adgang til soveværelset (12 m2), som har indbygget skabsvæg med skydelåger fra Invita samt udgang til terrasse.  Der er  USB stikkontakter samt fibernet stik.

Fra stuen er der adgang til egen terrasse via dobbeltdør. Se mere om terrassen under udendørsområder.

Lejlighed C er spejlvendt i forhold til lejlighed A og B.

I stueetagen er alle vægge fuldmurede og fremstår vandskuret og hvidmalet. 

Til entréen er valgt lyse flisegulve, der går igen i badeværelset. I stue, køkken og værelser er der Tarkett plankegulve. Fsva. gulve har køber mulighed for at lave ændring jf. byggeriets tidsplan. Overalt er der gulvvarme via fjernvarme.

Hele huset har lofter i gips med akkustikplader, hvidmalet, og de indvendige døre er fra Swedoor, ligeledes i farven hvid.

Alle vinduer og døre er i sort alu udvendig og hvidt træ indvendig.