fbpx

Lejlighed D-E, første sal

Kom indenfor på første …

På hver gavl er der en galvaniseret ståltrappe til en 30 m2 stor tagterrasse, således at de to ejerlejligheder hver har egen indgang og terrasse. Trappene  er oplyst via fælles udendørsbelysning samt med en lampe ved hoveddøren.

Hoveddøren er en Hvidbjerg ALUX dør med glas og 3-punktslukke.  Tagterrassen er afskærmet med murværk på nær mod syd, hvor der er satineret sikkerhedsglas.

Man træder ind i husets 7 m2 store entré med skråvægge, hvor der er plads til reol eller skabe.

Fra entréen går man ind i køkken/stue, som er i åbent plan og på i alt 44m2. Køkkenet har et godt lysindfald med højt placerede vinduer. Over køkkenbordet er der el-skinne med lamper til fleksibel placering af belysning.

Hårde hvidevarer er fra Siemens, og der er en Quooker Krom Fusion vandhane. Der er USB stik ved køkkenbordet.

Bag køkkenet er der et skunkrum med plads til opbevaring, og som også indeholder ventilationsanlægget for lejliheden.

Fra stuen er der adgang til badeværelset, som er 8 m2 stort. Det er indrettet med Invita Trendline skab med bordplade i hvid mat marmor  og med firkantet istøbt vask, spejl og lamper. Brusenichen er med fliser og glasvæg. Toilettet er fra Ifö i den nye Rimless model. Endvidere er der håndklædetørrre tilkoblet fjernvarme og  ovenlysspot. Synlige stikkontakter i  bad er Fugas designlinje Pure med glasrammer for et eksklusivt look. I badeværelset er der endvidere vaskemaskine og tørretumbler med bordplade over.

Fra køkkenet er der adgang til ekstra værelse/kontor (9 m2). Der er plads til skabe eller reoler i et indhak (skabe medfølger ikke). Der er en USB stikkontakt.

Fra stuen er der adgang til soveværelset (13 m2), som har indbygget skabsvæg med skydelåger fra Invita, samt ovenlysvindue med mulighed for elektrisk solafskærming fra Velux.  Der er  USB stikkontakter samt fibernet stik.

I entré, stue, køkken og værelser er der plankegulve. Til badeværelse er valgt lyse flisegulve. Fsva. gulve kan køber foretage ændring jf. byggeriets tidsplan. Overalt er der gulvvarme via fjernvarme.

På første sal er alle indvendige vægge i Fermacell, med filt og hvidmalede.

Hele huset har lofter i gips med hvidmalede akkustikplader. De indvendige døre er er fra Swedoor ligeledes i farven hvid.

Alle vinduer og døre er i sort/antrasit alu udvendig og hvidt træ indvendig.